Fizetési Módok

A megrendelés értékétől, a választott szállítási módtól és saját preferenciáitól függően a következő fizetési módok közül választhat:

Fizetés Visa, MasterCard, Maestro - a legkényelmesebb és leggyorsabb módja a PayU fizetési szolgáltatóval történő megrendelés befejezésének. Munkaidőben a pénzt általában azonnal átutalják a számlánkra. Ezenkívül, ha a PayU-val vásárol, a megrendelés után akár 30 nappal is fizethet. További költségek vagy regisztráció nélkül.

Fizetés banki átutalással - a fizetést az alábbi címre kell teljesíteni. A számlaszámot a megrendelés elfogadását visszaigazoló e-mailben adjuk meg Önnek. Az átutalás történhet online, a postahivatalban vagy a bankban. Amint a fizetés jóváírásra kerül a számlánkon, megkezdjük a megrendelés feldolgozását. Kérjük, hogy a banki átutalás címében tüntesse fel a rendelés számát, hogy felgyorsítsa a rendelés feldolgozását. A megrendelés feldolgozási ideje a fizetés jóváírásának időpontjától függ. Ez a banktól függően általában két munkanapot vesz igénybe.

Bankszámlaszám/IBAN: PL37249000050000460086851038
Bank neve: Alior Bank
SWIFT(BIC): ALBPPLPW
Bank címe: Alior Bank; Łopuszańska 38D; 02-232 Varsó; Lengyelország

PayPal - Ha az Ügyfél a PayPal fizetési módot választja, a fizetés a PayPal (Europe) S.à r.l. et Cie, S.C.A., 22-24 Boulevard Royal, L-2449 Luxembourg fizetési szolgáltatóval és a kapcsolódó felhasználási feltételekkel történik, amelyek a www.PayPal.com oldalon találhatók: https://www.paypal.com/hu/webapps/mpp/ua/useragreement-full. A PayPal-fizetést nagyon alacsony kockázat jellemzi a vásárló részéről, mivel a vásárló a megrendelés feldolgozása során lemondhatja a vásárlást, és a pénzt azonnal visszakapja. E fizetés magas működési költségei miatt fenntartjuk a jogot, hogy a vevőnek a megrendelés értékének 3%-ának megfelelő plusz díjat számítsunk fel.

fel
×

VAT ID not verified in VIES!

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl