Szállítás: Ár és Idő

A megrendelt termékek mennyiségétől és súlyától, a kiválasztott fizetési módtól és saját preferenciáitól függően választhat a szállítási módok közül.

A leggyorsabb és legbiztonságosabb:
Futárszolgálatok: A szállítást a Dachser Intelligent Logistics és a General Logistics Systems - GLS professzionális futárcégek végzik. A futárszolgálat választása kényelmet és a bizonoosságot jelenti, hogy megrendelését időben és megfizethető áron szállítják ki. Az e-mail címére egy linket is kap egy oldalra, ahol folyamatosan ellenőrizheti, hogy hall van a küldeménye.

Felhívjuk figyelmét, hogy a szállítójárművek alapfelszereltségként nem rendelkeznek olyan technikai eszközökkel, mint például emelő vagy daru. A szállítmány kirakodása nem tartozik a szállítási szerződés szerinti teljesítés lényegéhez, és a megrendelő fél felelős az áru kirakodásáért a szállításkor.

Szállítási költségek
A szállítás tipusa és ára az alábbi táblázatban látható.

Szállítási fashion

Előrefizetés

Szállítási idő

GLS 2.5 kg-table 120 kg-ig

2 000,00 és 48 000,00 Ft között (Nettó ár)

6 Munkanapok

Dachser 30 kg-table 5 T-ig

24 656,50 és 376 436,50 Ft között (Nettó ár)

6 Munkanapok

FTL (Egész kamion rakomány) akár 24 T

400 000,00 Ft (Nettóar)

6 Munkanapok

 

Szállítási idő:
A szállítási idő 6 munkanap a fizetés visszaigazolását követően. A megrendelést követően azonnal kap egy visszaigazolást e-mailben. A feldolgozás előrehaladásáról a státuszváltozáson keresztül folyamatosan tájékoztatjuk Önt. A fizetés megerősítése után a státusz "Folyamatban" státuszra változik. A teljes időt a fentiekben ismertettük:

A csomag átvételének időpontja = a feladásra való előkészítés időpontja + szállítási idő

A szállítási határidő a termékek elérhetőségétől és a kiválasztott fizetési módtól függ. A banki átutalással történő fizetésnél tart a leghosszabb ideig a szállítás, mivel megvárjuk a fizetés jóváírását, mielőtt elküldjük. A többi fizetési módot azonnal kiszállítjuk.

A termékek elérhetősége:
Mindig igyekszünk magasan tartani a készleteinket. Minden termék nagy mennyiségben kapható. Ha azonban valamilyen okból kifogyott egy termék, e-mailben értesítjük Önt.

Ha egynél több terméket rendel, a teljes rendelés szállítási ideje a leghosszabb szállítási idővel rendelkező termékhez igazodik.

fel
×

VAT ID not verified in VIES!

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl