Szerelési Profilok

Alumínium Rögzítési Profil 208cm - 40x40 T-csavarhoz Alumínium Rögzítési Profil 208cm - 40x40 T-csavarhoz
Eladó: KBH
Ár:

5 260,00 Ft

Nettó ár: 4 142,00 Ft

Alumínium Rögzítési Profil 221cm - 40x40 T-csavarhoz Alumínium Rögzítési Profil 221cm - 40x40 T-csavarhoz
Eladó: KBH
Ár:

5 589,00 Ft

Nettó ár: 4 401,00 Ft

Alumínium Rögzítési Profil 235cm - 40x40 T-csavarhoz Alumínium Rögzítési Profil 235cm - 40x40 T-csavarhoz
Eladó: KBH
Ár:

5 942,00 Ft

Nettó ár: 4 679,00 Ft

Alumínium Rögzítési Profil 416cm - 40x40 T-csavarhoz Alumínium Rögzítési Profil 416cm - 40x40 T-csavarhoz
Eladó: KBH
Ár:

10 861,00 Ft

Nettó ár: 8 552,00 Ft

Szerelési Profilok

A "Szerelési Profilok" kategória a napelemek felszereléséhez szükséges kulcsfontosságú elemeket tartalmazza, többek között a következőket Alumínium Profilok szilárdságuk és esztétikájuk miatt, és Profil Csatlakozók a profilok közötti biztonságos és adaptálható kapcsolat érdekében.

Ezek a részegységek rugalmas és megbízható szerelést garantálnak minden tetőformához és -típushoz, egyszerű szerelést és hosszú távú tartósságot biztosítanak.

6 ok, amiért érdemes a mi napelemes rögzítő rendszereinket választani

Ha napelemek telepítését tervezi, az egyik legfontosabb elem a rögzítés. A rögzítőprofilok a rendszer kulcsfontosságú elemei, amelyek lehetővé teszik a panelek biztonságos és stabil rögzítését a tetőre, a homlokzatra vagy akár a talajra. Íme 6 ok, amiért a mi rögzítőprofiljaink a legjobb választás az Ön fotovoltaikus telepítéséhez.

Szerelési profilok a tetőre: Megoldásaink minden tető típushoz

   Szerelőprofiljaink tökéletesen alkalmasak napelemes rendszerek különböző típusú tetőkre történő telepítésére, függetlenül a fedés típusától. Legyen az Ön tetője lapos, ferde, cserepekkel vagy fémlemezekkel fedett, rögzítőprofiljaink különböző hosszúságban, formában és kivitelben állnak rendelkezésre, hogy könnyen alkalmazkodni tudjanak az Ön egyedi igényeihez. Így az Ön fotovoltaikus telepítése a tető formájától függetlenül biztonságos és stabil lesz.

Alumínium rögzítőprofilok napelemekhez: Szilárdság és esztétikum

   A szilárdság döntő tényező a rögzítési profil kiválasztásakor. Szerelőprofiljaink kiváló minőségű anyagokból, például alumíniumból készülnek, amelyek biztosítják a tartósságot és a változó időjárási körülményekkel és terhelésekkel szembeni ellenállást. Minden termékünk rendelkezik a megfelelő tanúsítványokkal is.

Innovatív rögzítő rendszerek a napelemekhez: Egyszerű telepítés és tökéletes beállítás

   Kínálatunk sokszínűségének köszönhetően különböző hosszúságú, formájú és kialakítású szerelőprofilokat kínálunk, amelyek az egyéni igényekhez igazíthatók. Szerelőprofiljaink kompatibilisek a különböző típusú fotovoltaikus panelekkel és egyéb szerelési elemekkel.

Egyszerű telepítés a profiljainkkal: A napelemek gyors és egyszerű telepítése

   A napelemek telepítése bonyolult lehet, de egyszerű és intuitív szerelési profiljainknak köszönhetően az egész folyamat egyszerűvé és egyszerűvé válik. Termékeink nem igényelnek speciális szerszámokat vagy ismereteket, így a telepítés rövid idő alatt gond nélkül elvégezhető.

Esztétika és Funkcionalitás: Elegáns szerelési profilok az otthonával való tökéletes összhang érdekében

   Gyártóként azt szeretnénk, hogy termékeink ne csak funkcionálisak, hanem esztétikusak is legyenek. Letisztult és modern megjelenésű szerelőprofilokat kínálunk, amelyeket úgy terveztünk, hogy tökéletesen illeszkedjenek a tetőhöz és a homlokzathoz. Ennek eredményeképpen otthona elegánsan fog kinézni, és a napelemek felszerelése nem lesz negatív hatással az esztétikára.

Zöld energia egy jobb jövőért: Megújuló anyagok fotovoltaikus termékeinkben

   A környezetvédelemmel törődő vállalatként a környezetbarát termelés nagyon fontos számunkra. Ezért szerelőprofiljaink olyan környezetbarát anyagokból készülnek, mint az alumínium, amely teljesen megújuló erőforrás. Ennek eredményeképpen termékeink minimalizálják tevékenységünk bolygónkra gyakorolt hatását, ami alacsonyabb CO2-kibocsátást és csökkentett energiafogyasztást eredményez. Emellett minimalizáljuk a gyártási folyamat során keletkező hulladék mennyiségét, és termékeink teljes mértékben megújulóak.

fel
×

VAT ID not verified in VIES!

Az üzlet nézet módban van
Az oldal teljes verziójának megtekintése
Sklep internetowy Shoper.pl